Taarten
Aardbeientaart
Een frisse taart gevuld met prinsessen crème en rijkelijk belegd met verse aardbeien, verder is deze afgewerkt met een gelei.
Bodem: keuze uit croûte deeg (foto 1, 2 & 3), gistdeeg of bladerdeeg (foto 4, 5 & 6) .
Allergenen: gluten, eieren, melkproducten
Onze aardbeientaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.
Bewaartip: In de koelkast bewaren.
Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen (Opgelet! bladerdeeg; enkel in 4,6 en 8 personen)
Bananentaart
Deze taart is gevuld met prinsessen crème en belegd met vers gesneden bananen, verder is deze afgewerkt met een gelei.
Bodem: croûte deeg
Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.
Onze bananentaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.
Bewaartip: In de koelkast bewaren.
Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.
Verse fruittaart
Een lekkere taart, gevuld met prinsessen crème en rijkelijk belegd met vers fruit, verder is deze afgewerkt met een gelei.
Bodem: keuze uit coûte deeg (foto 1, 2 & 3), gistdeeg of bladerdeeg.
Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.
Onze fruittaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.
Bewaartip: In de koelkast bewaren.
Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.
Frambozentaart
Deze taart is gevuld met prinsessen crème en belegd met verse framboosjes.
Bodem: keuze uit coûte deeg (foto 1 & 2), gistdeeg (foto 3 & 4).
Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.
Onze Frambozentaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.
Bewaartip: In de koelkast bewaren.
Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.
Appeltaart
Een zacht gerezen gistdeeg, gevuld met banketbakkersroom en belegd met schijfjes appel, verder is deze afgewerkt met gelei.
Bodem: gistdeeg
Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.
Onze appeltaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.
Bewaartip: In de koelkast bewaren.
Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.
Oma's appeltaart
Een frisse appeltaart. Stukjes appel besprenkelt met een licht aan citroen, goudbruin gebakken en afgewerkt met een gelei.
Bodem: croûte deeg verrijkt met limoen, citroen en appelsien zeste
Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.
Onze appeltaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.
Bewaartip: In de koelkast bewaren.
Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.
Rijsttaart
Smeuïge verhouding tussen rijst en banketbakkersroom, op smaak gebracht met een vanillestok voor de heerlijke vanillesmaak.
Bodem: bladerdeeg
Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.
Onze rijsttaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.
Bewaartip: In de koelkast bewaren.
Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.
Rijsttaart Melange
Smeuïge verhouding tussen rijst en banketbakkersroom, op smaak gebracht met een vanillestok, en voor de fijnproevers hebben we hier citroengras, munt, limoenblaadjes en specerijen aan toegevoegd.
Bodem: bladerdeeg
Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.
Onze rijsttaart Melange wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.
Bewaartip: In de koelkast bewaren.
Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.
Kaastaart
Zachte kaastaart met als basis platte kaas.
Bodem: bladerdeeg
Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.
Onze kaastaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.
Bewaartip: In de koelkast bewaren.
Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.
Kaastaart speculaas
Zachte kaastaart met als basis platte kaas, op de bodem een laagje huisgemaakte speculaas.
Bodem: bladerdeeg
Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.
Onze kaastaart speculaas wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.
Bewaartip: In de koelkast bewaren.
Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.
Cheesecake
Zachte kaastaart met als basis verse roomkaas en een vleugje citroen.
Bodem: huisgemaakte speculaas
Allergenen: gluten, eieren, melkproducten
Onze cheesecake wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.
Bewaartip: In de koelkast bewaren.
Verkrijgbaar in 6 en 10 personen.
Pecannoten taart
Taart met een zoete en zachte vulling van eieren, suiker, boter en geroosterde pecannoten.
Bodem: keuze uit bladerdeeg of chocolade croûte deeg
Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.
Onze pecannotentaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.
Bewaartip: In de koelkast bewaren.
Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.
Tiramisutaart
Van dit bekend dessert maakten wij een eigen luchtige taart, afgewerkt met zelfgemaakte lange vingers.
Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.
Onze tiramisutaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.
Bewaartip: In de koelkast bewaren.
Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.
Chocoladetaart
Deze taart is speciaal voor iedereen die van chocolade houdt. Krokant gebakken met een zachte binnenkant.
Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.
Onze chocoladetaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.
Bewaartip: Op kamertemperatuur.
Verkrijgbaar in 4,6,8,10 personen
Frambozentaart met witte chocolade en mascarpone
Een lekker frisse taart met een bodem van amandelspijs en daarop een luchtige crème van mascarpone en witte chocolade, afgewerkt met verse frambozen.
Allergenen: gluten, eieren, melkproducten, noten.
Onze frambozentaart met witte chocolade en mascarpone taart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.
Bewaartip: In de koelkast bewaren.
Verkrijgbaar in 4,6,8,10 personen
Creme brulee taart
Het klassieke potjes dessert hebben wij in een taartje gegoten. De taart heeft een speciale bodem met een vleugje kaneel.
De taart heeft ook een krokante gekarameliseerde korst, en een romige vanille vulling met verse frambozen en rode bessen.
Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.
Bewaartip: In de koelkast bewaren. Onze creme brulee taart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.
Verkrijgbaar in 4,6,8,10 personen
Rabarbertaart
Deze taart wordt belegd met fijn gesneden stukjes rabarber. De huisgemaakte rabarberconfituur op de bodem zorgt voor een verrassende zoetzure smaak.
Bodem: croûte deeg
Allergenen: gluten, eieren, melkproducten, suiker.
Onze rabarbertaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.
Bewaartip: In de koelkast bewaren.
Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.
Bosvruchten crumble
Bodem: croûte deeg
Allergenen: gluten, eieren, melkproducten, suiker.
Onze bosvruchten crumble wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.
Bewaartip: In de koelkast bewaren.
Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.
Appelcrumble
Bodem: croûte deeg
Allergenen: gluten, eieren, melkproducten, suiker.
Onze appelcrumble wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.
Bewaartip: In de koelkast bewaren.
Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.
Citroentaart
Als je van zuur houdt is dit de juiste taart. Ze wordt afgewerkt met framboosjes, wat voor een goede combinatie zorgt met het zurige van de citroenen.
Bodem: croûte deeg
Allergenen: gluten, eieren, suiker.
Onze citroentaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.
Bewaartip: In de koelkast bewaren.
Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.
Biscuits
Er zijn verschillende mogelijkheden:
- Biscuit met slagroom en vers fruit/ aardbeien
- Biscuit met marsepein en vers fruit/ aardbeien
- Biscuit crème au beurre (vanille of mokkasmaak)
Aantal personen:
- ronde taarten: 4, 6, 8 of 10 personen
- vierkante/ rechthoekige taarten: > 10 personen
Themataarten
Er zijn verschillende mogelijkheden:
- Biscuit met slagroom en foto (vanbinnen gevuld met aardbeien of frambozen)
- Themataart suiker: biscuit volledig ingepakt met suikerpasta in een bepaald thema
- Themataart suiker + foto: Biscuit afgewerkt met decoratie in suikerpasta en een foto in een bepaald thema
Aantal personen:
- ronde taarten: 4, 6, 8 of 10 personen
- vierkante/ rechthoekige taarten: > 10 personen
De foto’s die op uw taart moeten komen, kan u ons zelf bezorgen. Wij drukken dit af op eetbaar papier. Zo krijgt u een zeer gepersonaliseerde taart. Heb je een ander idee, laat het ons gerust weten en we bekijken wat er mogelijk is.