Taarten

Aardbeientaart

Een frisse taart gevuld met prinsessen crème en rijkelijk belegd met verse aardbeien, verder is deze afgewerkt met een gelei.

Bodem: keuze uit croûte deeg (foto 1, 2 & 3), gistdeeg of bladerdeeg (foto 4, 5 & 6) .

Allergenen: gluten, eieren, melkproducten

Onze aardbeientaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.

Bewaartip: In de koelkast bewaren.

Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen (Opgelet! bladerdeeg; enkel in 4,6 en 8 personen)

Bananentaart

Deze taart is gevuld met prinsessen crème en belegd met vers gesneden bananen, verder is deze afgewerkt met een gelei.

Bodem: croûte deeg 

Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.

Onze bananentaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.

 Bewaartip: In de koelkast bewaren.

Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.

Verse fruittaart

Een lekkere taart, gevuld met prinsessen crème en rijkelijk belegd met vers fruit, verder is deze afgewerkt met een gelei.

Bodem: keuze uit coûte deeg (foto 1, 2 & 3), gistdeeg of bladerdeeg.

Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.

Onze fruittaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.

Bewaartip: In de koelkast bewaren.

Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.

Frambozentaart

Deze taart is gevuld met prinsessen crème en belegd met verse framboosjes.

Bodem: keuze uit coûte deeg (foto 1 & 2), gistdeeg (foto 3 & 4).

Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.

Onze Frambozentaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.

Bewaartip: In de koelkast bewaren.

Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.

Appeltaart

Een zacht gerezen gistdeeg, gevuld met banketbakkersroom en belegd met schijfjes appel, verder is deze afgewerkt met gelei.

Bodem: gistdeeg

Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.

Onze appeltaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.

Bewaartip: In de koelkast bewaren.

Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.

Oma's appeltaart

Een frisse appeltaart. Stukjes appel besprenkelt met een licht aan citroen, goudbruin gebakken en afgewerkt met een gelei.

Bodem: croûte deeg verrijkt met limoen, citroen en appelsien zeste

Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.

Onze appeltaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.

Bewaartip: In de koelkast bewaren.

Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.

Rijsttaart

Smeuïge verhouding tussen rijst en banketbakkersroom, op smaak gebracht met een vanillestok voor de heerlijke vanillesmaak.

Bodem: bladerdeeg

Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.

Onze rijsttaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.

Bewaartip: In de koelkast bewaren.

Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.

Rijsttaart Melange

Smeuïge verhouding tussen rijst en banketbakkersroom, op smaak gebracht met een vanillestok, en voor de fijnproevers hebben we hier citroengras, munt, limoenblaadjes en specerijen aan toegevoegd.

Bodem: bladerdeeg

Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.

Onze rijsttaart Melange wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.

Bewaartip: In de koelkast bewaren.

Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.

Kaastaart

Zachte kaastaart met als basis platte kaas.

Bodem: bladerdeeg

Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.

Onze kaastaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.

Bewaartip: In de koelkast bewaren.

Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.

Kaastaart speculaas

Zachte kaastaart met als basis platte kaas, op de bodem een laagje huisgemaakte speculaas.

Bodem: bladerdeeg

Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.

Onze kaastaart speculaas wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.

Bewaartip: In de koelkast bewaren.

Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.

 

Cheesecake

Zachte kaastaart met als basis verse roomkaas en een vleugje citroen.

Bodem: huisgemaakte speculaas

Allergenen: gluten, eieren, melkproducten

Onze cheesecake wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.

Bewaartip: In de koelkast bewaren.

Verkrijgbaar in 6 en 10 personen.

Pecannoten taart

Taart met een zoete en zachte vulling van eieren, suiker, boter en geroosterde pecannoten.

Bodem: keuze uit bladerdeeg of chocolade croûte deeg

Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.

Onze pecannotentaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.

Bewaartip: In de koelkast bewaren.

Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.

Tiramisutaart

Van dit bekend dessert maakten wij een eigen luchtige taart, afgewerkt met zelfgemaakte lange vingers.

Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.

Onze tiramisutaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.

Bewaartip: In de koelkast bewaren.

Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.

Chocoladetaart

Deze taart is speciaal voor iedereen die van chocolade houdt. Krokant gebakken met een zachte binnenkant.

Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.

Onze chocoladetaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.

Bewaartip: Op kamertemperatuur.

Verkrijgbaar in 4,6,8,10 personen

Frambozentaart met witte chocolade en mascarpone

Een lekker frisse taart met een bodem van amandelspijs en daarop een luchtige crème van mascarpone en witte chocolade, afgewerkt met verse frambozen.

Allergenen: gluten, eieren, melkproducten, noten.

Onze frambozentaart met witte chocolade en mascarpone taart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.

Bewaartip: In de koelkast bewaren.

Verkrijgbaar in 4,6,8,10 personen

Creme brulee taart

Het klassieke potjes dessert hebben wij in een taartje gegoten. De taart heeft een speciale bodem met een vleugje kaneel.

De taart heeft ook een krokante gekarameliseerde korst, en een romige vanille vulling met  verse frambozen en rode bessen.

Allergenen: gluten, eieren, melkproducten.

 

Bewaartip: In de koelkast bewaren. Onze creme brulee taart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.

Verkrijgbaar in 4,6,8,10 personen

Rabarbertaart

Deze taart wordt belegd met fijn gesneden stukjes rabarber. De huisgemaakte rabarberconfituur op de bodem zorgt voor een verrassende zoetzure smaak. 

Bodem: croûte deeg

Allergenen: gluten, eieren, melkproducten, suiker.

Onze rabarbertaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.

Bewaartip: In de koelkast bewaren.

Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.

Bosvruchten crumble

 

Bodem: croûte deeg

Allergenen: gluten, eieren, melkproducten, suiker.

Onze bosvruchten crumble wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.

Bewaartip: In de koelkast bewaren.

Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.

Appelcrumble

Bodem: croûte deeg

Allergenen: gluten, eieren, melkproducten, suiker.

Onze appelcrumble wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.

Bewaartip: In de koelkast bewaren.

Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.

Perentaart

Citroentaart

Als je van zuur houdt is dit de juiste taart. Ze wordt afgewerkt met framboosjes, wat voor een goede combinatie zorgt met het zurige van de citroenen. 
Bodem: croûte deeg

Allergenen: gluten, eieren, suiker.

Onze citroentaart wordt gemaakt in een ruimte waar alle allergenen producten worden verwerkt.

Bewaartip: In de koelkast bewaren.

Verkrijgbaar in 4,6,8 en 10 personen.

Biscuits

Er zijn verschillende mogelijkheden: 

  • Biscuit met slagroom en vers fruit/ aardbeien 
  • Biscuit met marsepein en vers fruit/ aardbeien
  • Biscuit crème au beurre (vanille of mokkasmaak)  

Aantal personen: 

  • ronde taarten: 4, 6, 8 of 10 personen 
  • vierkante/ rechthoekige taarten: > 10 personen 

Themataarten

Er zijn verschillende mogelijkheden: 

  • Biscuit met slagroom en foto (vanbinnen gevuld met aardbeien of frambozen) 
  • Themataart suiker: biscuit volledig ingepakt met suikerpasta in een bepaald thema 
  • Themataart suiker + foto: Biscuit afgewerkt met decoratie in suikerpasta en een foto in een bepaald thema

Aantal personen:

  • ronde taarten: 4, 6, 8 of 10 personen 
  • vierkante/ rechthoekige taarten: > 10 personen 

De foto’s die op uw taart moeten komen, kan u ons zelf bezorgen. Wij drukken dit af op eetbaar papier. Zo krijgt u een zeer gepersonaliseerde taart. Heb je een ander idee, laat het ons gerust weten en we bekijken wat er mogelijk is.